maanantai 11. kesäkuuta 2012

Viikko numero kaksi

Hei taas! Eilen ei tapahtunut mitään erityistä, normaali päivä lasten kanssa :) Tänään lapsilla oli koulua, joten sain taas nukkua vähän pidempään. Herättyäni menin altaalle uiskentelemaan ja ottamaan aurinkoa. Kun lapset tuli kotiin, he söivät lounaan ja menivät nukkumaan. Päikkäreiden jälkeen leikittiin joku pari tuntia. Oli ihan kiva päivä, lapset oli tosi kivasti tänään! :) Ei oikeastaan minkäänlaista huonoa käytöstä, mukava juttu!

Illalla menin ulos syömään Jutan kanssa. Jutta on suomalainen, mutta asunut Dubaissa jo kuusi vuotta. Oli kiva nähdä välillä jotain oman ikäistä :) Mulla ainakin oli tosi kiva ilta! Käytiin syömässä mäkkärissä ja kahvilla Costassa ja juteltiin toosi paljon ;D

Mäkkärissä en ollu yhtää varma mitä tilasin, joten tilasinkin ton sitten largena. Ja se oli vielä isompi kun Suomen iso :_DD Juomakin varmaan litran... Ja tosiaan ateriani maksoi 22 dirhamia, eli vähän päälle neljä euroa :DD

Tänään oli siis ensimmäinen kerta kun poistuin yksin talosta autoja pidemmälle ;DD Otin teille muutaman kuvan Green communitystä, talon ulkopuolelta :)


Katien ja Villen talo sekä autot






Ensimmäinen kerta porttien ulkopuolella yksin, ja ilman että olen auton sisällä ;D

Siinä olikin sitten astetta enemmän syömistä... :D

Tämän näköisenä lähdin siis liikenteeseen tänään :)


Pahoittelen petaamatonta sänkyä taustalla ;D Lakanoidenvaihtopäivä :)



- Suvi

2 kommenttia:

  1. Mukavan näköinen asuinalue ja hienoa, että olet löytänyt sieltä ystävän! Ihmettelen yhä tuota katujen puhtautta ja siisteyttä. Näyttää kivalta, kun ei kadunvarret ole täynnä kaiken maailman roskia. Täälläkin voitaisiin ottaa tuosta opiksi ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Green community on mustakin tosi nätti alue :) täällä on niin paljon kasveja, ja hienoja taloja ;D Totta, ei hirveästi roskia näy :)

      Poista