torstai 21. kesäkuuta 2012

Taas on yksi työviikko ohi

Eilen en jaksanut kirjoittaa, enkä oikeen kuvaillakkaan mitään ;D Jokatapauksessa aamulla tänne saapui n. 15-20 lapsukaista äiteineen 'playgrouppiin'. Alueen äidit järjestävät vuoroviikoin playgroupin kotonaan, ja sitten muut tulevat lastensa kanssa sinne. Lapset saavat leikkiä ja aikuiset jutella. Järjestäjä myös laittaa jotain naposteltavaa vieraille. Eli aamu meni siinä kun siirrettiin ehkä puolet Samin ja Lolan leluista alakertaan. Ja siinäkin oli jo jonkun verran ;D Lisäksi autoin Katieta ruokien kanssa. Playgroup meni hyvin, suurimmilta tappeluilta säästyttiin :D

Illalla kävin vähän shoppailemassa. Suuntasin taksilla IBN Battutaan. Se on kuitenkin lähin mall, ja kerran jo käyneenä ei tarvitse käyttää vähäistä aikaa eri kauppojen etsiskelyyn ;D Sain hankittua tolla reissulla jonkin verran tuliaisia, mihin oon tyytyväinen :) Jotain pientä tarttu mukaan myös ittelle, esittelen nuo ostokset myöhemmin (;

Tänään sitten oli taas viikon viimeinen työpäivä. Mihin nää päivät katoaa?? Ennen ko huomaankaa, ni oon jo back in Finland :DD Tänään tosiaan käytiin Katien ja lasten kanssa tossa lähiostarilla. Sinne on hyvä vaan mennä hoitamaan asioita, niin saa helposti kulutettua tunnin lasten kanssa. Katien piti hoitaa pari juttuu pankissa ja apteekissa, ja lisäksi käytiin ostamassa lapsille ja Katielle uudet uimapuvut. Käytiin myös tutussa Costa kahvilassa :)






pienoismalleja Dubain jostain asuinalueesta

melkeen samanlainen kun Katien ja Villen talo :)

carameljääkahvi ja suklaadonitsi <3




Oiikein ihanaa juhannusta teille kaikille! :) Toivottavasti teil on (lähes) yhtä hyvät kelit ko meillä täällä ;D Nauttikaa lomista, hyvästä seurasta sekä ruuasta!
Meillä täällä huomenna aamulla juhannussauna ja -brunssi! :)



- Suvi

2 kommenttia:

  1. Hei Suvi,
    kiitti samoin, oikein mukavaa Jussia sinulle ja "perheellesi". Mukava traditio saunoa jussina vaikka ulkona on melkein yhtä kuumaa. Mutta sauna on sentään jotain!
    Suvi, niinpä niin, aika on lentänyt siivillä. Kesäkuu lähenee loppuaan. Arvaan, että sinulla on aikamoinen tunteitten myllerrys, haikeutta ja iloa.
    Me täällä ollaan iloisia, että pian palaat Kotisuomeen, Tuusulaan.

    Vielä uudestaan, hauskaa Jussia teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi on tosiaan ihan hauska, että villellä on pieni sauna tossa pihalla ;D oli hyvät juhannuslöylyt! :)
      on kyllä.. hirveä ikävä kaikkia Suomessa, mutta kyllä täälläkin viihtyy! :) pian jo nähdään!

      Poista