tiistai 12. kesäkuuta 2012

Shoppailua

Heissan taas! Tänään olin lasten kanssa tosi pitkään ilman 'taukoja'. Laitoin niille välipalaakin :) Ja kun lapset eivät suostuneet nukkumaan päikkäreitä, niin ei siihenkään väliin tullut taukoa. Iltapäivällä mentiin kuitenkin ulos leikkimään vedellä. Täytettiin pienet ammeet vedellä ja suihkutettiin vesiletkulla. Päivän päätteeksi mentiin uimaan :) Tuossa on kuvia, joita kävin ottamassa Villen ja Katien parvekkeella:












Ilouutisia; mä pääsin vihdoin shoppailemaan! ;D Päätin mennä työvuoron päätteeksi IBN Battutaan, jossa siis käytiin kerran Katien kanssa tekemässä ruokaostokset. Sinne on täältä varmaan n. 15km matka, ainakin taksimittarin mukaan :D Battuta on melko keskiverto dubailainen ostoskeskus, ei kuitenkaan missään nimessä isoimpia. Liikkeitä on 'vain' n. 300 :D Ostoskeskus on noin 1,5 km pitkä, ja se on jaettu kuuteen eri osioon, jotka esittävät eri maita. Andalusia, Tunisia, Egypti, Persia, Intia ja Kiina.




Paikallinen elokuvateatteri :D


Lähdin liikkeelle aivan ostoskeskuksen toisesta päästä ja kävelin sen kokonaan läpi etsien New Yorkeria matkallani. Sitten löysin Kiinasta, eli aivan vastakkaisesta päästä seuraavan mainoksen:




Siinä vaiheessa en edes tiennyt missä järjestyksessä eri maat menevät, ja mikä on missäkin. Minkäänlaisia myymäläkarttoja ei  ollut missään. Niinpä kävelin koko matkan taas takaisin ja löysin vihdoin etsimäni liikkeen ;DD



Ah, pieni pala taivasta <3





Tämä kaikki oli siis kauppakeskuksen SISÄLLÄ..


Starbucks :P





Huomenna vaikka esittelen teille shoppailun tuotoksia :) Ihan kivoja juttuja löytyi! Ja mun ensimmäinen ihan yksin kunnolla poistuminen kauas talosta meni ihan hyvin. Ainoa oli, että takaisin tullessa taksi vei minut Green community EASTIIN vaikka olin nimenomaan monta kertaa sanonut että WEST.. no ei siinä mitään, Ville onneksi haki minut kotiin :D

Oli kaikenkaikkiaan oikein mainio päivä! Ei valittamista :)
ps. Suti lähti tänään takaisin kotisuomeen :( Tuntuu että se vasta tuli, vaikka olikin täällä kuitenkin viikon... ;D mutta mulla se menee nopeasti, kun vielä melkein kolme viikkoa tehokasta työaikaa jäljellä! :)


- Suvi

6 kommenttia:

  1. No, kyllä sinun kelpaa shoppailla tuolla "keskiverto" -ostoskeskuksessakin ;). Hyviä kuvia ja uskomatonta, että tuo kaikki on sisältä. Siis jopa tuo taivaan näköinen juttu onkin maalaus :). Tulee ihan muistot mieleen :D. Nautinnollista huomista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä kelpas! ;D vietin siellä usean tunnin, enkä päässyt vasta kun alkuun... :D äiti lähetä rahaa? ;D Tykkään tosta mallista ko se on niin kivan näköinen, ja MELKO selkeä :DD

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eiks ookki? :) Dubaissa asiat tapana tehä vähä omalla tavallaa... En malta oottaa et pääsen näkemään Dubai Mallin ;D Se on kuulemma tosi hieno ostoskeskus ;)

      Poista
    2. Jep, kuvii sit siitä, seurailen tätä iha innoisani :D

      Poista
    3. kiva kuulla et jotai miellyttää ;D teen parhaani! :)

      Poista