torstai 21. kesäkuuta 2012

Lenkille


Vietin tänään ehkä pisimmän ajan ulkona tähän mennessä, niin että pysyin liikkeessä (auringonottoa tai uimista ei siis lasketa). Vein koirat lenkille. Ja oli muuten kuuma ja hiki tuli! Otin kameran mukaan ja räpsin teille muutamat kuvat Green communitystä:








bongasin jännän näkösen linnun :D


nää talot on tälläsii iha medium :DD



Rebel liittyi seuraamme lenkin lopuksi






- Suvi

6 kommenttia:

  1. Noi talot on kyl niin upeen näkösii...

    VastaaPoista
  2. Eipä voi kuin ihmetellä, että ilman keinokastelua greenvillage olisi hiekkavillage. Mahtavaa, että ihminen on laittanut kätensä hiekkaan ja loihtinut ihania puistikoita, puita ja kauniita kukkaistutuksia. Kaunista katseltavaa ja mukavaa oleskella!
    Hikilenkki -kaverit taisivat olla innoissaan, kun kieli pitkällä pääsivät vauhdittelemaan.
    Suvi, osaatko kertoa, mikä on kuvaamasi komean linnun nimi. Antti sanoi nähneensä sellaisen Intiassa, mutta ei muista nimeä. Erikoisen upea lintu.
    Kutsu kävi syömään juhannusgrillauksia. Lystikästä jussia! mummi ja Antti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, kyllä saa aika tiuhaa ja tehokasta keinokastelua olla, ja silti näin kesällä meinaa kyllä kaikki kuolla pystyyn... :D Tää on kyllä tosi kaunista aluetta!
      en tiedä kyseisen linnun lajia, eikä tiennyt Villekään, käski katsoa googlesta ;D
      enää reilu viikko täällä jäljellä, sitten nähdään! :)

      Poista
  3. Voi, miten hienoja maisemia ja ihanan vehreää! Tuo lintu on kyllä melko eksoottinen verrattuna meidän harmaavarpusiin ;).
    Oikein rattoisaa juhannusta sinnekin ja mukavia saunahetkiä! Ja tuetty terveisiä isäntäperheelle!
    Annikki-mummi ihaili kovasti kissoja näissä kuvissa. Ne on jotenkin enempi sellaisen egyptiläisen näköisiä pitkin ekorvineen ja vinoine silmineen (toisin, kuin nämä täällä pyöreine kasvoineen).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei tollasia lintuja tosiaa ihan Suomessa tapaa.. :D pitänee kuvata kissojakin vielä paremmin, niistä kun ei hirveästi kuvia ole. ne on kyllä tosi kilttejä, Rebel varsinkin koko ajan kiehnäämässä :)

      Poista