perjantai 15. kesäkuuta 2012

Dubai Mall

Eilen käytiin Jutan kanssa shoppailemassa Dubai mallissa. Otettiin taksi IBN Battutaan, ja mentiin sieltä metrolla. Kaikki oli taas ihan uutta ja jännää, onneks mulla oli kokenut ja osaava Jutta mukana! :) Yksin en ois päässy edes sinne metroon, saati pärjänny siitä sitten eteenpäin... :_DD Ostoskeskus oli aivan uskomaton! Mä en oo koskaan nähnyt mitään sellaista :D Just wow... Kuva kertoo enemmän  kuin tuhat sanaa, joten tossa alla teille vähän vinkkii siitä, millaisessa paikassa tuli käytyä pällistelemässä:



Metrossakin on vähän eri systeemit kun meillä :D

Burj Khalifa - maailman korkein rakennus





Suvi 180cm (Y)



Paikalliset luistelee ja seuraa fudis matsii :D


nams :P


Pitää selkeesti viel treenaa tätä yökuvausta :D


Mua hävettää myöntää, ettei shoppailureissulta tullut ostettua lähes mitään.. Vaikka vietettiin monta tuntia mahtavassa mallissa, mukaan tarttui vaan tuo keltainen paita ja hiuksiin kiinnitettävä kukkanen, jollasta oonki ettiny jo jonkun aikaa :)









- Suvi

4 kommenttia:

  1. Heippa Suvi! Mahtavia kokemuksia sinulla ja ihanan suloisia hankintoja! Ollaan täällä Tuusulassa katsomassa kanoja ja istutuksia.Sunne auttoi blogin muodostamisessa, ja nyt on koelähetys menossa. Toivottavasti tämä ei katoa avaruuteen kuten edelliset kirjeeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mummi! Ei kadonnut avaruuteen ;D Ja kiitos, voin kyllä rehellisesti sanoa että viihdyn loistavasti! :) Kaamea ikävä vaan teitä kaikkia siellä Suomessa :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. en ;) jälkikätee ajateltun ois voinu kyl ostaa ;D no joo, ehken iha noin korkeil tee mitää.. mut kenkäkaupoille on vielä päästävä; tääl on mahtavii korkkareit!!

      Poista