tiistai 5. kesäkuuta 2012

Tiistai hyörinää

Hei vaan taas! :) Tänään on ollut mukava päivä. Ensin leikin lasten kanssa pari tuntia, ja sitten mentiin lasten ja Katien kanssa käymään 'lähikaupassa', kun Katiella oli pari asiaa hoidettavana. Nyt saatte sitten vihdoin näitä kuvia :)

Ensin muutama kuva eliseltä leikkihetkeltä lasten kanssa. Ja tässä siis ensimmäiset kuvat Samista ja Lolasta ;D eivätkö he olekin ihania? (;































Ja sitten tässä on kuvia lähikauppa reissulta. En ollut varma onko soveliasta kuvata sisällä ostoskeskuksessa, joten sieltä ei ole juurikaan kuvia. Menin sen sijaan ulos ottamaan kuvia. Kaupan yhteydessä on myös hotelli, joten kävin kuvaamassa sen ympäristössä :)


Tässä he nyt siis ovat, Sami ja Lola :) Eivätkö olekin suloisia?        





Leikkipaikka jonne lapset voi jättää tunniksi touhuamaan :)


Löysin mäkkärin! :D














Sami ajaa autoa Katien kanssa

Lola on niin iso tyttö, että sai istua yksin takana ilman turvaistuinta lyhyen matkan


Tälläistä siis tänään. Sami nukkui pitkät päiväunet, ja Lolan kanssa puuhattiin vaikka mitä. Tänään täällä on ollut myös hulinaa. Kaksi korjaajaa on häärinyt yhden kylpyhuoneen kimpussa, siivooja kävi myös, sekä ilmeisesti jonkinlainen uima-altaan kunnossapitäjä :P Sami on ollut innolla seurailemassa rakennus/korjaustöitä kylppärissä. Lämmin päivä on ollut, yllätys :D Mutta oikeastaan vaikka onkin tosi kuuma, niin se on ihan kiva :) Ei tarvitse ainakaan palella ;)


-Suvi

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Pientä kateutta havaittavissa täällä kotisuomessa :D sulosia lapsia kyllä ja upeet näkymät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe ;DD jepjep, kylhä tää on ihan jees :P ja kun dubaissa jotain tehdään, niin se tehdään kyl hyvin ja näyttävästi ;D

      Poista