maanantai 4. kesäkuuta 2012

Täällä ollaan!

Täällä mä siis todellakin olen, Dubaissa! En pysty uskoo että mä ihan oikeesti pääsin tänne ihan yksin ;D Lennot ja vaihto menivät siis ihan mukavasti. Ainoastaa aika meinas käydä vähän pitkäks lennoilla ja odotellessa Frankfurtissa. Muuten, se kone jolla lensin Frankfurtista Dubaihin oli ihan tajuttoman iso! Siinä oli kaksi kerrosta ja kymmenen istumapaikkaa yhdessä rivissä! ;o Lennolla oli myös hyvä palvelu. Käyttöön sai peiton, tyynyn ja kuulokkeet musiikin kuuntelua varten. Meille tarjottiin naposteltavaa, juotavaa ja ateria. Vaikka lennolla näytettiin myös leffoja, lähes seittemän tunnin lennolla meinas vähän tylsistyä. Mun vieressä ei onneksi istunut ketään, niin pystyin myös nukkumaan sivuttain kahdella tuolilla.

Oii, mulla on teille niin paljon kerrottavaa ja näytettävää! Ja tosiaan, täällä ON KUUMA. Siis vaikka siihen kuinka yritti varautua, ni ei sitä pysty tajuamaan ennen kun on täällä :D Kun astui lentokentältä ulos, se kuumuus vaan tukahdutti täysin. Eikä välttämättä edes se kuumuus ole niin paha, mutta kun hengittäminenkin hankaloituu. Ja silloin oli yö, eli aurinko ei paistanut ja oli muutenkin kymmenen astetta kylmempää kuin päivällä.. Joten nyt päivällä sitten vasta kuuma onkin ;D Ulkona ei käytännössä voi olla, ainakaan auringossa. Ja tänään ei ole edes erityisen kuuma päivä, "vain" 38 astetta :D

Ville haki mut kentältä, ja ajettiin sitten Dubain läpi tänne Villen ja Katien kotiin. Ne korkeet 'talot' on ihan uskomattomia. Tai no pilvenpiirtäjiä ne varmaan lähinnä on. Pitänee ottaa kuvia jos ja kun päädyn taas kuvaamis etäisyydelle. Ville ja Katie asuu asuinalueella jonka nimi on Green Community West. Myös täältä pitää ottaa teille kuvia kun kerkeän. Ja tämä talo. Tää on USKOMATON! Tässä on jotain 500 neliötä, eli tää on valtava. Mun huoneestakin tulee enemmänkin mieleen hotellihuone ;D Teen teille vaikka taloesittely postauksen tässä joku päivä :) Vielä en oo ehtiny kuvia ottamaan, kun on ollut niin paljon muuta puuhaa.

Lapset ja Katien tapasin vasta aamulla, koska he olivat jo nukkumassa kun illalla/yöllä tänne saavuin. Lola ja Sami ovat ihania! Sami on kaksi vuotta ja neljä kuukautta vanha ja Lola muistaakseni noin puoli vuotta vanhempi. Lapset puhuvat minulle englantia ja vastaan heille suomeksi. Tää tuottaa välillä vähän hankaluutta, kun meinaan automaattisesti vastata englanniksi ;D Mutta eiköhän tämä tästä. Esittelen perheenjäseniäkin varmaan vähän paremmin myöhemmin, kun saan otettua kuvia :) Katien, Villen, Lolan ja Samin lisäksi perheeseen kuuluu myös kaksi koiraa ja kaksi kissaa.

Tämä päivä on mennyt tutustuessa perheeseen ja paikkoihin. Käytiin myös Katien kanssa supermarketissa tekemässä suuret ruokaostokset. Tavaraa oli kaksi ostoskärryllistä. Ja sain vähän esimakua millaista on käydä kaupassa kahden 2-3-vuotiaan kanssa ;D Sami varsinkin oli koko ajan menossa jonnekkin, kun neäki kaikkea mielenkiintoista. Siinä sai olla silmä tarkkana, kun ei poikaa hirveästi näyttänyt liikuttavan, mihin suuntaan koko muu perhe matkaa jatkaa :D Eli suuri kunnioituksen osoitus Katielle, joka pystyy selviämään tästä yksin :DD

Nyt lapsien pitäisi olla päiväunilla, mutta koska heitä ei väsytä, he vain lukevat kirjoja. Myöhemmin mennään varmaan uimaan uima-altaaseen ja tehdään päivällistä. Tällä kertaa tosiaan mulla ei ole mitään kuvia teille näyttää, mutta niitä varmasti tulevaisuudessa tulee, ei hätää! :)

-Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti