lauantai 23. kesäkuuta 2012

Kipeenä

Noniin, nyt on käyty sitte vähä Dubain lääkäriä moikkailemassa. Yöllä nousi korkee kuume, niin että nukkumisest ei tullu mitää ja oli muutenki suhteellisen karmee olo. Varmaan 12 tuntia melkee pelkkää tuskissani makoilua.

Katielle tuli kanssa korkee kuume jo toissayönä, ja sillä jatku tänäänki neljänkymmenen asteen kuume. Joten Ville meni sitten viemään sen lääkäriin päivällä. No sieltä sitte Ville soitteli mulle, että eikai vaan sulla ole kurkku kipeä. Ja kyllä oli ja on edelleen, vaikkei sitä päälimmäisenä tullut ajateltua kun korkean kuumeenkin takia oli melkolailla veto pois. Katiella oli mun käsityksen mukaan angiina, ja kun mullakin oli kurkkukipeä, niin tottakai ne oletti että mulla on sama tauti.

Eipä siinä mitään, Ville toi Katien kotiin ja nappas mut kyytiin. Suunnattiin lääkärille tohon lähiostarille. Siellä ne naureskeli kun tultiin Villen kanssa, että sitten next one ;D Mulle tehtiin perustarkastuksia, vähän piikitettiin ja sitten sain makoilla kylmäkääre päässä. Ilmeisesti mulla ei kuitenkaan ole ihan samaa tautia kun Katiella, vaan sen joku erilainen muoto. No jokatapauksessa kuume lähti laskemaan, ja nyt tuntuu siltä että ollaan taas elävien kirjoissa. Sain antibioottia sekä panadolia, että saa kuumeen ja säryn kuriin. Nyt sitten katellaan tässä pari päivää että lähteekö antibiootti tehoomaan.

On kyllä Villelle ihan kiva, kun hoidettavana kaks puolikuntosta ja noi tenavat ;D Meillä on kielto, ettei saada mennä lasten lähelle ainakaan vuorokauteen. Ja Katiella nyt on muutenkin niin veto pois, että se vaan nukkuu. Enköhä mäki tosta vähän syö jotain, ota antibiootit ja lähe untenmaille. En kuitenkaa oo nukkunu varmaa viimeseen 16 tuntiin kuumeen takia. Eli eiköhän nyt uni maistu kun nappaan viellä enne sitä muutamat panadolit. Että tämmösiä sitten tällä kertaa :DD



- Suvi

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä kaikille ja Villelle voimia, että jaksaa hoitaa teidät kaikki! Eiköhän se siitä, jos antibiootti tehoaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä tää toivon mukaa tästä vielä paremmaks muuttuu! :D

      Poista
  2. Suvi, onneksi lääkkeet ovat auttaneet,ja tauti vaikuttaa voitetulta. Toivottavasti myös Katie on paremmassa kunnossa. Ja toivottavasti lapset saavat jälleen olla terveinä ja Ville kunnossa! Kummalliset pöpöt ovat teitä viime aikoina kiusanneet.
    Jospa uusi viikko tuo uudet kujeet ja olette kaikki terveinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo eiköhän tämä tästä kaikkien osalta ala pikkuhiljaa helpottaa :) näin toivon! (ja koputan puuta) :D

      Poista